για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Nike LeBron XX
Κωδικός του προϊόντος: DV1193-600
Nike

Nike LeBron XX

Κωδικός του προϊόντος: DV1193-600
LeBron James LeBron 20Basketball ShoesΣχεδόν εδώ και 2 δεκαετίες σε μια καριέρα που έχει ξεπεράσει τις πιο μεγάλες προσδοκίες, ο LeBron James αρνείται να συμβιβαστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από το μεγαλείο, ακόμα και όταν ήταν εκείνος που έθετε τα πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Τώρα, το νέο παπούτσι με την υπογραφή του, το LeBron XX (ή LeBron 20) είναι πιο ελαφρύ, διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και χαρίζει την αίσθηση της κορυφαίας ταχύτητας. Δεν μοιάζει με κανένα από τα μοντέλα που έχει φορέσει ο LeBron στο παρελθόν, καθώς προσφέρει άνετη εφαρμογή και στήριξη, ενώ έχει χαμηλή γραμμή και είναι εξαιρετικά ανάλαφρο και γρήγορο για να διατηρείς το προβάδισμα στο ξέφρενο στιλ του σύγχρονου παιχνιδιού.Το ροζ διαμάντι του μπάσκετΌπως και το παιδί από το Άκρον στις αρχές της καριέρας του, τα ροζ διαμάντια υποβάλλονται σε τεράστιες ποσότητες πρόσθετης πίεσης κατά τον σχηματισμό τους. Είναι και τα 2 σπανιότατα πετράδια που υπόκεινται σε απίστευτη κριτική, υφίστανται αδιανόητη πίεση και με κάποιο τρόπο καταλήγουν εκτός σύγκρισης. Αντλήσαμε έμπνευση από τη διαδικασία και την προσθέσαμε στη νέα και μεγαλύτερη κατάκτηση του LeBron, για να δείξουμε ότι η πίεση μπορεί να σπάσει αγωγούς ή να δημιουργήσει δαχτυλίδια πρωταθλήματος, 4 μέχρι στιγμής για την ακρίβεια.Ομαλός βηματισμός και υψηλή απόκρισηΣτρογγυλεμένη μεγάλη μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που κάμπτεται σε πολλές κατευθύνσεις. Προσφέρει επιστροφή ενέργειας για υψηλή ταχύτητα και απόκριση στις στροφές, αλλά και ευέλικτη αίσθηση του γηπέδου που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού. Η ενσωματωμένη μονάδα Zoom Air είναι τοποθετημένη από κάτω στη φτέρνα και εξασφαλίζει καλύτερη αντικραδασμική προστασία.Βελτιωμένη αίσθησηΟ αφρός στην ενδιάμεση σόλα έχει μαλακή και ομαλή εφαρμογή ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μικρή απόσταση από το έδαφος και καλύτερη αίσθηση του γηπέδου. Είναι φτιαγμένη από μαλακό αφρό Cushlon υψηλής απόκρισης σε όλο το μήκος, για να σου προσφέρει ξεκούραστη αίσθηση και ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Αεριζόμενη εφαρμογή στο επάνω μέροςΤο αέρινο, αεριζόμενο ύφασμα στο επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από πολυδιάστατο διχτυωτό υλικό που είναι ανάλαφρο, ανθεκτικό και συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού.Απίστευτη ανθεκτικότηταΤο στέλεχος από ανθρακονήματα στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή αίσθηση και ανθεκτικότητα. More Details Στόπερ στα κορδόνιαΜεταλλικά καψούλιαΣφήνα γύρω από τη στήριξη στο μπροστινό μέροςΚολάρο με σφαιρική επένδυση.
219,99 EUR
219,99 EUR
219,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

LeBron James LeBron 20
Basketball Shoes
Σχεδόν εδώ και 2 δεκαετίες σε μια καριέρα που έχει ξεπεράσει τις πιο μεγάλες προσδοκίες, ο LeBron James αρνείται να συμβιβαστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από το μεγαλείο, ακόμα και όταν ήταν εκείνος που έθετε τα πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Τώρα, το νέο παπούτσι με την υπογραφή του, το LeBron XX (ή LeBron 20) είναι πιο ελαφρύ, διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και χαρίζει την αίσθηση της κορυφαίας ταχύτητας. Δεν μοιάζει με κανένα από τα μοντέλα που έχει φορέσει ο LeBron στο παρελθόν, καθώς προσφέρει άνετη εφαρμογή και στήριξη, ενώ έχει χαμηλή γραμμή και είναι εξαιρετικά ανάλαφρο και γρήγορο για να διατηρείς το προβάδισμα στο ξέφρενο στιλ του σύγχρονου παιχνιδιού.

Το ροζ διαμάντι του μπάσκετ
Όπως και το παιδί από το Άκρον στις αρχές της καριέρας του, τα ροζ διαμάντια υποβάλλονται σε τεράστιες ποσότητες πρόσθετης πίεσης κατά τον σχηματισμό τους. Είναι και τα 2 σπανιότατα πετράδια που υπόκεινται σε απίστευτη κριτική, υφίστανται αδιανόητη πίεση και με κάποιο τρόπο καταλήγουν εκτός σύγκρισης. Αντλήσαμε έμπνευση από τη διαδικασία και την προσθέσαμε στη νέα και μεγαλύτερη κατάκτηση του LeBron, για να δείξουμε ότι η πίεση μπορεί να σπάσει αγωγούς ή να δημιουργήσει δαχτυλίδια πρωταθλήματος, 4 μέχρι στιγμής για την ακρίβεια.
Ομαλός βηματισμός και υψηλή απόκριση
Στρογγυλεμένη μεγάλη μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που κάμπτεται σε πολλές κατευθύνσεις. Προσφέρει επιστροφή ενέργειας για υψηλή ταχύτητα και απόκριση στις στροφές, αλλά και ευέλικτη αίσθηση του γηπέδου που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του ποδιού. Η ενσωματωμένη μονάδα Zoom Air είναι τοποθετημένη από κάτω στη φτέρνα και εξασφαλίζει καλύτερη αντικραδασμική προστασία.
Βελτιωμένη αίσθηση
Ο αφρός στην ενδιάμεση σόλα έχει μαλακή και ομαλή εφαρμογή ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μικρή απόσταση από το έδαφος και καλύτερη αίσθηση του γηπέδου. Είναι φτιαγμένη από μαλακό αφρό Cushlon υψηλής απόκρισης σε όλο το μήκος, για να σου προσφέρει ξεκούραστη αίσθηση και ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αεριζόμενη εφαρμογή στο επάνω μέρος
Το αέρινο, αεριζόμενο ύφασμα στο επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από πολυδιάστατο διχτυωτό υλικό που είναι ανάλαφρο, ανθεκτικό και συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού.
Απίστευτη ανθεκτικότητα
Το στέλεχος από ανθρακονήματα στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή αίσθηση και ανθεκτικότητα.

More Details

  • Στόπερ στα κορδόνια


  • Μεταλλικά καψούλια


  • Σφήνα γύρω από τη στήριξη στο μπροστινό μέρος


  • Κολάρο με σφαιρική επένδυση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike LeBron XX
Αθλητικά παπούτσια
Nike LeBron XX