για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Κωδικός του προϊόντος: DJ6015-402
Nike

Nike Air Zoom G.T. Cut 2

Κωδικός του προϊόντος: DJ6015-402
Nike G.T. Cut 2Men's Basketball ShoesΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.Στους σύγχρονους αγώνες, οι αργοί παίκτες δεν έχουν καμία θέση. Στο παρκέ παραμένουν οι παίκτες που παίζουν με ευελιξία. Το Nike Air Zoom G.T. Cut 2 σε βοηθά να παίζεις σταματώντας έγκαιρα και επιταχύνοντας ξανά προς τον κενό χώρο, με ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και ελαχιστοποιεί την επαφή με το γήπεδο όταν αλλάζεις κατεύθυνση. Ξεχώρισε τους παίκτες από τους πλέι μέικερ με ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί χώρο και να προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για να συνεχίζεις όλη μέρα.Βελτίωσε την εκκίνησή σουΗ τεχνολογία Nike React συνδυάζεται με μια καμπυλωτή μονάδα Air Zoom Strobel για αντικραδασμική προστασία, που τοποθετείται επάνω από μια μονάδα Zoom Air στη φτέρνα, εξασφαλίζοντας την υψηλή απόκριση που απαιτείται για ελιγμούς και την ευκαιρία για ντρίμπλα. Η εσωτερική σόλα React προσφέρει στήριξη και άνεση. Η ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό εξασφαλίζει άνεση και σταθερή εμπειρία κάτω από το πέλμα.Γρήγορη εκκίνησηΤο επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από τις πεταλούδες και διαθέτει εσωτερικό κέλυφος που είναι ενσωματωμένο στην επένδυση από κάτω. Συμβάλλει στη μείωση του βάρους του παπουτσιού, για εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση.Πάτησε φρένοΤο ειδικό μοτίβο πρόσφυσης εξασφαλίζει σταθερό κράτημα στα απότομα κοψίματα για λίγο, ενώ το άλλο κατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης προσφέρει σταθερότητα κατά την επαφή των δαχτύλων με το έδαφος και την ώθηση. Το κούφιο μοτίβο ψαροκόκαλο σε βοηθά να σταματάς πιο γρήγορα.Σύστημα δεσίματος των κορδονιών που περνά απευθείας μέσα από τις θηλιές ενίσχυσης στα μεσαία και τα πλαϊνά τμήματα για πρόσθετη στήριξη στο μπροστινό μέρος.Η ορατή κυκλοφορία του αέρα στο ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη εφαρμογή.Άκαμπτο κλιπ γύρω από τη φτέρνα που εξασφαλίζει τη σταθερή εφαρμογή του ποδιού πάνω από την αντικραδασμική προστασία.Σφήνα στη φτέρνα από αφρό React για άνεση υψηλής απόκρισης.Η προσαρμόσιμη γλώσσα επεκτείνεται στην περιοχή των δαχτύλων για άνεση.Μαλακό εσωτερικό που προσφέρει την ιδανική επιλογή για τους παίκτες που θέλουν να νιώθουν την αίσθηση υψηλής ταχύτητας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή στον έλεγχο. More Details Η ορατή κυκλοφορία του αέρα στο ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη εφαρμογή.Άκαμπτο κλιπ γύρω από τη φτέρνα που εξασφαλίζει τη σταθερή εφαρμογή του ποδιού πάνω από την αντικραδασμική προστασία.Σφήνα στη φτέρνα από αφρό React για άνεση υψηλής απόκρισης.Η προσαρμόσιμη γλώσσα επεκτείνεται στην περιοχή των δαχτύλων για άνεση..
179,99 EUR
179,99 EUR
179,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike G.T. Cut 2
Men's Basketball Shoes
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.
Στους σύγχρονους αγώνες, οι αργοί παίκτες δεν έχουν καμία θέση. Στο παρκέ παραμένουν οι παίκτες που παίζουν με ευελιξία. Το Nike Air Zoom G.T. Cut 2 σε βοηθά να παίζεις σταματώντας έγκαιρα και επιταχύνοντας ξανά προς τον κενό χώρο, με ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και ελαχιστοποιεί την επαφή με το γήπεδο όταν αλλάζεις κατεύθυνση. Ξεχώρισε τους παίκτες από τους πλέι μέικερ με ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί χώρο και να προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για να συνεχίζεις όλη μέρα.

Βελτίωσε την εκκίνησή σου
Η τεχνολογία Nike React συνδυάζεται με μια καμπυλωτή μονάδα Air Zoom Strobel για αντικραδασμική προστασία, που τοποθετείται επάνω από μια μονάδα Zoom Air στη φτέρνα, εξασφαλίζοντας την υψηλή απόκριση που απαιτείται για ελιγμούς και την ευκαιρία για ντρίμπλα. Η εσωτερική σόλα React προσφέρει στήριξη και άνεση. Η ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό εξασφαλίζει άνεση και σταθερή εμπειρία κάτω από το πέλμα.
Γρήγορη εκκίνηση
Το επάνω μέρος είναι εμπνευσμένο από τις πεταλούδες και διαθέτει εσωτερικό κέλυφος που είναι ενσωματωμένο στην επένδυση από κάτω. Συμβάλλει στη μείωση του βάρους του παπουτσιού, για εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση.
Πάτησε φρένο
Το ειδικό μοτίβο πρόσφυσης εξασφαλίζει σταθερό κράτημα στα απότομα κοψίματα για λίγο, ενώ το άλλο κατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης προσφέρει σταθερότητα κατά την επαφή των δαχτύλων με το έδαφος και την ώθηση. Το κούφιο μοτίβο ψαροκόκαλο σε βοηθά να σταματάς πιο γρήγορα.
Σύστημα δεσίματος των κορδονιών που περνά απευθείας μέσα από τις θηλιές ενίσχυσης στα μεσαία και τα πλαϊνά τμήματα για πρόσθετη στήριξη στο μπροστινό μέρος.
Η ορατή κυκλοφορία του αέρα στο ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη εφαρμογή.
Άκαμπτο κλιπ γύρω από τη φτέρνα που εξασφαλίζει τη σταθερή εφαρμογή του ποδιού πάνω από την αντικραδασμική προστασία.
Σφήνα στη φτέρνα από αφρό React για άνεση υψηλής απόκρισης.
Η προσαρμόσιμη γλώσσα επεκτείνεται στην περιοχή των δαχτύλων για άνεση.
Μαλακό εσωτερικό που προσφέρει την ιδανική επιλογή για τους παίκτες που θέλουν να νιώθουν την αίσθηση υψηλής ταχύτητας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή στον έλεγχο.

More Details

  • Η ορατή κυκλοφορία του αέρα στο ανάλαφρο επάνω μέρος προσφέρει άνετη εφαρμογή.


  • Άκαμπτο κλιπ γύρω από τη φτέρνα που εξασφαλίζει τη σταθερή εφαρμογή του ποδιού πάνω από την αντικραδασμική προστασία.


  • Σφήνα στη φτέρνα από αφρό React για άνεση υψηλής απόκρισης.


  • Η προσαρμόσιμη γλώσσα επεκτείνεται στην περιοχή των δαχτύλων για άνεση.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Air Zoom G.T. Cut 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom G.T. Cut 2