για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Κωδικός του προϊόντος: DR2615-001
Nike

Nike Invincible 3

Κωδικός του προϊόντος: DR2615-001
Nike Invincible 3Men's Road Running ShoesΜε μέγιστη αντικραδασμική προστασία για στήριξη σε κάθε χιλιόμετρο, το Invincible 3 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης κάτω από το πέλμα, ώστε να συνεχίζεις την προσπάθεια σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Σχεδιάστηκε με εξαιρετικά ελαστική εφαρμογή για να σε βοηθήσει να συνεχίζεις το τρέξιμο στο μονοπάτι που έχεις επιλέξει και να επιστρέφεις με ανανεωμένη διάθεση και απόλυτη ετοιμότητα για την επόμενη διαδρομή σου.Στήριξη υψηλού επιπέδουΌσο πιο υποστηρικτικό είναι το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να προσφέρει στον φυσικό βηματισμό σου. Ο συνδυασμός βελτιστοποιημένης στήριξης και αντικραδασμικής προστασίας στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση σε κάθε βήμα. Το Invincible 3 διαθέτει τεχνολογία υψηλής στήριξης, με αντικραδασμική προστασία και στοιχεία σταθερότητας στα κατάλληλα σημεία, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύουν το πόδι από τις επιπτώσεις του πρηνισμού.Αντικραδασμική προστασία εξαιρετικά υψηλού επιπέδουΌσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις κάτω από το πέλμα τόσο πιο μαλακή και άνετη μπορεί να γίνει η εμπειρία σου στο τρέξιμο. Η αντικραδασμική προστασία συμβάλλει στον περιορισμό της πρόσκρουσης κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Χάρη στο καμπυλωτό σχήμα της αντικραδασμικής προστασίας Nike ZoomX και το μεγαλύτερο ύψος του αφρού, αυτό το παπούτσι προσφέρει απόλυτη αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος και ακόμα πιο μαλακή αίσθηση κάτω από το πέλμα.Υψηλή απόκριση κορυφαίων προδιαγραφώνΌσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κάθε βήμα. Είτε θέλεις να τρέξεις λίγο πιο γρήγορα είτε με λίγο λιγότερη προσπάθεια, τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν ελαφρώς πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, για να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο κάθε διαδρομή σου. Ο αφρός Nike ZoomX προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόκριση και ανάλαφρη εφαρμογή, για αναπήδηση και ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα.Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και άνεσηΤο εξελιγμένο επάνω μέρος από Flyknit χρησιμοποιεί ζώνες κυκλοφορίας του αέρα στα σημεία όπου ζεσταίνονται περισσότερο τα πόδια. Είναι γερό και ανθεκτικό, για σταθερή εφαρμογή του πέλματος σε κάθε χιλιόμετρο.Τι νέο υπάρχει στο Invincible 3;Σχεδιάσαμε το κλιπ φτέρνας ώστε να είναι μικρότερο από την προηγούμενη εκδοχή και το τοποθετήσαμε σε πιο ακριβές σημείο. Φαρδύτερη ενδιάμεση σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα. Στρώσεις αφρού μεγαλύτερου ύψους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, που ανεβάζουν τον πήχη στην αντικραδασμική προστασία και την άνεση, σε πιο κομψή σχεδίαση. More Details Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)Βάρος: 310 γραμμάριαΔιαφορά ύψους φτέρνας-δαχτύλων: 9 mm (31/40) στο ανδρικό μέγεθος 44.
189,99 EUR
113,99 EUR
113,99 EUR
Εξοικονόμηση : 76,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Invincible 3
Men's Road Running Shoes
Με μέγιστη αντικραδασμική προστασία για στήριξη σε κάθε χιλιόμετρο, το Invincible 3 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης κάτω από το πέλμα, ώστε να συνεχίζεις την προσπάθεια σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Σχεδιάστηκε με εξαιρετικά ελαστική εφαρμογή για να σε βοηθήσει να συνεχίζεις το τρέξιμο στο μονοπάτι που έχεις επιλέξει και να επιστρέφεις με ανανεωμένη διάθεση και απόλυτη ετοιμότητα για την επόμενη διαδρομή σου.

Στήριξη υψηλού επιπέδου
Όσο πιο υποστηρικτικό είναι το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να προσφέρει στον φυσικό βηματισμό σου. Ο συνδυασμός βελτιστοποιημένης στήριξης και αντικραδασμικής προστασίας στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση σε κάθε βήμα. Το Invincible 3 διαθέτει τεχνολογία υψηλής στήριξης, με αντικραδασμική προστασία και στοιχεία σταθερότητας στα κατάλληλα σημεία, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύουν το πόδι από τις επιπτώσεις του πρηνισμού.
Αντικραδασμική προστασία εξαιρετικά υψηλού επιπέδου
Όσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις κάτω από το πέλμα τόσο πιο μαλακή και άνετη μπορεί να γίνει η εμπειρία σου στο τρέξιμο. Η αντικραδασμική προστασία συμβάλλει στον περιορισμό της πρόσκρουσης κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Χάρη στο καμπυλωτό σχήμα της αντικραδασμικής προστασίας Nike ZoomX και το μεγαλύτερο ύψος του αφρού, αυτό το παπούτσι προσφέρει απόλυτη αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος και ακόμα πιο μαλακή αίσθηση κάτω από το πέλμα.
Υψηλή απόκριση κορυφαίων προδιαγραφών
Όσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κάθε βήμα. Είτε θέλεις να τρέξεις λίγο πιο γρήγορα είτε με λίγο λιγότερη προσπάθεια, τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν ελαφρώς πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, για να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο κάθε διαδρομή σου. Ο αφρός Nike ZoomX προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόκριση και ανάλαφρη εφαρμογή, για αναπήδηση και ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα.
Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και άνεση
Το εξελιγμένο επάνω μέρος από Flyknit χρησιμοποιεί ζώνες κυκλοφορίας του αέρα στα σημεία όπου ζεσταίνονται περισσότερο τα πόδια. Είναι γερό και ανθεκτικό, για σταθερή εφαρμογή του πέλματος σε κάθε χιλιόμετρο.
Τι νέο υπάρχει στο Invincible 3;
Σχεδιάσαμε το κλιπ φτέρνας ώστε να είναι μικρότερο από την προηγούμενη εκδοχή και το τοποθετήσαμε σε πιο ακριβές σημείο. Φαρδύτερη ενδιάμεση σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα. Στρώσεις αφρού μεγαλύτερου ύψους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, που ανεβάζουν τον πήχη στην αντικραδασμική προστασία και την άνεση, σε πιο κομψή σχεδίαση.

More Details

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • Βάρος: 310 γραμμάρια


  • Διαφορά ύψους φτέρνας-δαχτύλων: 9 mm (31/40) στο ανδρικό μέγεθος 44


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Invincible 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike Invincible 3