Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Κωδικός του προϊόντος: DV2020-002
Nike

Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2

Κωδικός του προϊόντος: DV2020-002
NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2Men's Clay Tennis ShoesΑπόκτησε το Vapor Pro 2 για εκείνους τους αγώνες που χρειάζεσαι ένα παπούτσι για να σου προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και αντοχή σε κάθε κίνηση στο γήπεδο. Επαναφέρουμε όλα τα στοιχεία που αγάπησες στο αρχικό Pro: τη σχεδίαση που διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος, την ελαστική τεχνολογία Zoom Air που σε βοηθά να φτάνεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, αλλά και τη γνώριμη άνεση της σειράς Vapor που εξασφαλίζει ξεκούραστη αίσθηση στις απαιτητικές επιφάνειες. Συνδυάσαμε αυτές τις βελτιώσεις με το πρωτοποριακό μοτίβο πρόσφυσης Claybreaker στην εξωτερική σόλα, που προσφέρει ιδανική πρόσφυση και λιγότερη συσσώρευση χώματος στο γήπεδο.Προστασία από το κόκκινο χώμαΓια πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια, δημιουργήσαμε μια τεχνολογία επιφάνειας για γήπεδα με χώμα που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και προσφέρει πολλά περισσότερα από το κλασικό μοτίβο ψαροκόκαλο. Το κράτημα στο εσωτερικό του παπουτσιού διευκολύνει τις αλλαγές κατεύθυνσης όταν ξεκινάς και σταματάς. Τα πυκνότερα μοτίβα σε ζώνες στο πλάι του μπροστινού μέρους και το μέσο του πέλματος εξασφαλίζουν πρόσφυση και κράτημα. Το φαρδύ μοτίβο πρόσφυσης στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο κατά τις κινήσεις ολίσθησης.Δοκιμασμένο στο χώμαΑξιοποιήσαμε χάρτες πρόσφυσης και πίεσης, ενώ αναλύσαμε επίσης τα σημεία συσσώρευσης του χώματος για να τοποθετήσουμε γεωμετρικές γραμμές με παραμετρικό σχεδιασμό και να δημιουργήσουμε το ιδανικό μοτίβο πρόσφυσης στην εξωτερική σόλα. Επιπλέον, δοκιμάσαμε το παπούτσι σε γήπεδα με κόκκινο χώμα στην Ευρώπη σε πολλές καιρικές συνθήκες για γήπεδα με χώμα (με κρύο και ζέστη, σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες), για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα χωμάτινα γήπεδα.Χαμηλή γραμμή για μεγάλες ταχύτητεςΗ σχεδίαση αυτού του παπουτσιού έχει πιο χαμηλή γραμμή, προσφέροντας απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση του γηπέδου, για απότομες επιταχύνσεις και εντυπωσιακά κοψίματα.Μπες δυναμικά στη δράσηΗ μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει ελαστική αίσθηση στο πρώτο σου βήμα, για να προλαβαίνεις την μπάλα φτάνοντας σε κάθε σημείο του γηπέδου και να πλησιάζεις στο φιλέ με εκπληκτική ταχύτητα. Η μαλακή ενδιάμεση σόλα προσφέρει στήριξη χωρίς πρόσθετο περιττό βάρος. Επιπλέον, η ελαστική εσωτερική επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για άψογη εφαρμογή.Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέραΤο ανθεκτικό, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια και πρόσθετη στήριξη.Η εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα, χωρίς να επηρεάζει τη δυνατότητα ολίσθησης.Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.Το πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα. More Details Designed for wear on clay and padel court surfacesFull-length foot frame on outside of shoe.
129,99 EUR
129,99 EUR
129,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2
Men's Clay Tennis Shoes
Απόκτησε το Vapor Pro 2 για εκείνους τους αγώνες που χρειάζεσαι ένα παπούτσι για να σου προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και αντοχή σε κάθε κίνηση στο γήπεδο. Επαναφέρουμε όλα τα στοιχεία που αγάπησες στο αρχικό Pro: τη σχεδίαση που διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος, την ελαστική τεχνολογία Zoom Air που σε βοηθά να φτάνεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, αλλά και τη γνώριμη άνεση της σειράς Vapor που εξασφαλίζει ξεκούραστη αίσθηση στις απαιτητικές επιφάνειες. Συνδυάσαμε αυτές τις βελτιώσεις με το πρωτοποριακό μοτίβο πρόσφυσης Claybreaker στην εξωτερική σόλα, που προσφέρει ιδανική πρόσφυση και λιγότερη συσσώρευση χώματος στο γήπεδο.

Προστασία από το κόκκινο χώμα
Για πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια, δημιουργήσαμε μια τεχνολογία επιφάνειας για γήπεδα με χώμα που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και προσφέρει πολλά περισσότερα από το κλασικό μοτίβο ψαροκόκαλο. Το κράτημα στο εσωτερικό του παπουτσιού διευκολύνει τις αλλαγές κατεύθυνσης όταν ξεκινάς και σταματάς. Τα πυκνότερα μοτίβα σε ζώνες στο πλάι του μπροστινού μέρους και το μέσο του πέλματος εξασφαλίζουν πρόσφυση και κράτημα. Το φαρδύ μοτίβο πρόσφυσης στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο κατά τις κινήσεις ολίσθησης.
Δοκιμασμένο στο χώμα
Αξιοποιήσαμε χάρτες πρόσφυσης και πίεσης, ενώ αναλύσαμε επίσης τα σημεία συσσώρευσης του χώματος για να τοποθετήσουμε γεωμετρικές γραμμές με παραμετρικό σχεδιασμό και να δημιουργήσουμε το ιδανικό μοτίβο πρόσφυσης στην εξωτερική σόλα. Επιπλέον, δοκιμάσαμε το παπούτσι σε γήπεδα με κόκκινο χώμα στην Ευρώπη σε πολλές καιρικές συνθήκες για γήπεδα με χώμα (με κρύο και ζέστη, σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες), για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα χωμάτινα γήπεδα.
Χαμηλή γραμμή για μεγάλες ταχύτητες
Η σχεδίαση αυτού του παπουτσιού έχει πιο χαμηλή γραμμή, προσφέροντας απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση του γηπέδου, για απότομες επιταχύνσεις και εντυπωσιακά κοψίματα.
Μπες δυναμικά στη δράση
Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει ελαστική αίσθηση στο πρώτο σου βήμα, για να προλαβαίνεις την μπάλα φτάνοντας σε κάθε σημείο του γηπέδου και να πλησιάζεις στο φιλέ με εκπληκτική ταχύτητα. Η μαλακή ενδιάμεση σόλα προσφέρει στήριξη χωρίς πρόσθετο περιττό βάρος. Επιπλέον, η ελαστική εσωτερική επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για άψογη εφαρμογή.
Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέρα
Το ανθεκτικό, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια και πρόσθετη στήριξη.
Η εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα, χωρίς να επηρεάζει τη δυνατότητα ολίσθησης.
Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.
Το πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα.

More Details

  • Designed for wear on clay and padel court surfaces


  • Full-length foot frame on outside of shoe


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τένις
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike Court Air Zoom Vapor Pro 2