Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Nike Kawa SE
Κωδικός του προϊόντος: DX1979-400
Nike

Nike Kawa SE

Κωδικός του προϊόντος: DX1979-400
Nike Kawa SEBaby/Toddler SlidesΟι μικροί εξερευνητές του νερού θα λατρέψουν το πλατσούρισμα και το παιχνίδι φορώντας τις παντόφλες Nike Kawa. Ανακάλυψε τα χαριτωμένα σχέδια που απεικονίζουν τις υποβρύχιες περιπέτειες αγαπημένων πλασμάτων της θάλασσας. Όλα τα στοιχεία συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους σε αυτές τις παντόφλες για τους μικρούς αθλητές. Προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και σταθερή αίσθηση χάρη στο ελαστικό λουράκι στη φτέρνα.Ειδική σχεδίαση για μικρούς αθλητέςΑυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει χρώματα εμπνευσμένα από τον ωκεανό, σχέδια με τα αγαπημένα μας πλάσματα της θάλασσας, καθώς και σταγονίδια νερού στο λουράκι. Έχει ως στόχο να προκαλέσει την περιέργεια και τη χαρά για το νερό, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά να μάθουν για την εξοικονόμηση και την προστασία του νερού, αλλά και τη φροντίδα των φίλων μας στις θάλασσες.Στήριξη με λουράκιαΤο απαλό και ελαστικό λουράκι γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Οι κρυφές ραφές εξασφαλίζουν προστασία από τους ερεθισμούς.Μαλακός βηματισμόςΟ μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα παρέχει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία. Επιπλέον, οι αυλακώσεις έχουν κοπεί για εξαιρετικά εύκαμπτη εφαρμογή και φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα..

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

27,99 EUR
27,99 EUR
16,99 EUR
Εξοικονόμηση : 11,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 4C 19.5 10
  • 5C 21 11
  • 6C 22 12
  • 7C 23.5 13
  • 8C 25 14
  • 9C 26 15
  • 10C 27 16
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Kawa SE
Baby/Toddler Slides
Οι μικροί εξερευνητές του νερού θα λατρέψουν το πλατσούρισμα και το παιχνίδι φορώντας τις παντόφλες Nike Kawa. Ανακάλυψε τα χαριτωμένα σχέδια που απεικονίζουν τις υποβρύχιες περιπέτειες αγαπημένων πλασμάτων της θάλασσας. Όλα τα στοιχεία συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους σε αυτές τις παντόφλες για τους μικρούς αθλητές. Προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και σταθερή αίσθηση χάρη στο ελαστικό λουράκι στη φτέρνα.

Ειδική σχεδίαση για μικρούς αθλητές
Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει χρώματα εμπνευσμένα από τον ωκεανό, σχέδια με τα αγαπημένα μας πλάσματα της θάλασσας, καθώς και σταγονίδια νερού στο λουράκι. Έχει ως στόχο να προκαλέσει την περιέργεια και τη χαρά για το νερό, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά να μάθουν για την εξοικονόμηση και την προστασία του νερού, αλλά και τη φροντίδα των φίλων μας στις θάλασσες.
Στήριξη με λουράκια
Το απαλό και ελαστικό λουράκι γύρω από τη φτέρνα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Οι κρυφές ραφές εξασφαλίζουν προστασία από τους ερεθισμούς.
Μαλακός βηματισμός
Ο μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα παρέχει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία. Επιπλέον, οι αυλακώσεις έχουν κοπεί για εξαιρετικά εύκαμπτη εφαρμογή και φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Βρέφη
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Kawa SE
Αθλητικά παπούτσια
Nike Kawa SE