για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Nike React Infinity Run Flyknit 4
Κωδικός του προϊόντος: DR2665-101
Nike

Nike React Infinity Run Flyknit 4

Κωδικός του προϊόντος: DR2665-101
Nike Infinity RN 4Men's Road Running ShoesΒγες έξω για τρέξιμο με το React Infinity 4 και άφησε πίσω όλες τις ανησυχίες σου. Διαθέτει μαλακό αφρό React υψηλής απόκρισης και έχει ανανεωθεί με Flyknit που έχει καλύτερη εφαρμογή από ποτέ, για να μπορείς να ξεκινάς κάθε στιγμή και από οπουδήποτε, χωρίς να ανησυχείς διαρκώς για τη φθορά από την τριβή. Είναι το είδος του παπουτσιού που μπορεί να σου προσφέρει την ανεκτίμητη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις περισσότερο χρόνο, πιο γρήγορα και πιο μακριά από ποτέ, χάρη στις στρώσεις αφρού με μεγαλύτερο ύψος και την έξυπνη σχεδίαση που προσφέρει στήριξη σε κάθε βήμα.Ομαλή κίνηση και σταθερότηταΗ εξωτερική σόλα με καμπυλωτό σχήμα χαρίζει πιο φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο τρέξιμο, συμβάλλοντας στη σπατάλη λιγότερης ενέργειας κατά την κίνηση. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Νιώσε την αντικραδασμική προστασίαH τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος, ανθεκτικός αφρός που προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η αντικραδασμική προστασία σε στρώσεις βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πέλμα, εξασφαλίζοντας μικρότερη απόσταση από τον αφρό για πραγματική εμπειρία υψηλής απόκρισης.Κυκλοφορία του αέρα και συγκράτηση του ποδιούΤο Flyknit στο επάνω μέρος εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή στο παπούτσι, για σταθερή αίσθηση στο πόδι χωρίς να σφίγγει υπερβολικά. Η υδροαπωθητική επένδυση στα δάχτυλα προσφέρει κάλυψη όταν αλλάζει ο καιρός, για να συνεχίζεις χωρίς να υποκύπτεις στις καιρικές συνθήκες.Η γλώσσα από Flyknit είναι ρυθμιζόμενη και μαλακή, εξαλείφοντας τους ερεθισμούς στον αστράγαλο και στη φτέρνα στις μεγαλύτερες διαδρομές.Η εσωτερική λωρίδα εφαρμογής Flyknit προσφέρει ελαστική, σταθερή στήριξη.Το κολάρο από αφρό εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και στήριξη.Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για κορυφαία πρόσφυση και ανθεκτικότητα..

-20% HAPPY HOURS MADNESS!

Ανακαλύψτε για λίγες ώρες τα αγαπημένα σας sports brands σε προσφορά και φτιάξτε το athletic look που σας ταιριάζει!

*  Ο κωδικός HAPPY20 θα υπολογιστεί αυτόματα στο καλάθι. Δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

169,99 EUR
169,99 EUR
169,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Infinity RN 4
Men's Road Running Shoes
Βγες έξω για τρέξιμο με το React Infinity 4 και άφησε πίσω όλες τις ανησυχίες σου. Διαθέτει μαλακό αφρό React υψηλής απόκρισης και έχει ανανεωθεί με Flyknit που έχει καλύτερη εφαρμογή από ποτέ, για να μπορείς να ξεκινάς κάθε στιγμή και από οπουδήποτε, χωρίς να ανησυχείς διαρκώς για τη φθορά από την τριβή. Είναι το είδος του παπουτσιού που μπορεί να σου προσφέρει την ανεκτίμητη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις περισσότερο χρόνο, πιο γρήγορα και πιο μακριά από ποτέ, χάρη στις στρώσεις αφρού με μεγαλύτερο ύψος και την έξυπνη σχεδίαση που προσφέρει στήριξη σε κάθε βήμα.

Ομαλή κίνηση και σταθερότητα
Η εξωτερική σόλα με καμπυλωτό σχήμα χαρίζει πιο φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο τρέξιμο, συμβάλλοντας στη σπατάλη λιγότερης ενέργειας κατά την κίνηση. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Νιώσε την αντικραδασμική προστασία
H τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος, ανθεκτικός αφρός που προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η αντικραδασμική προστασία σε στρώσεις βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πέλμα, εξασφαλίζοντας μικρότερη απόσταση από τον αφρό για πραγματική εμπειρία υψηλής απόκρισης.
Κυκλοφορία του αέρα και συγκράτηση του ποδιού
Το Flyknit στο επάνω μέρος εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή στο παπούτσι, για σταθερή αίσθηση στο πόδι χωρίς να σφίγγει υπερβολικά. Η υδροαπωθητική επένδυση στα δάχτυλα προσφέρει κάλυψη όταν αλλάζει ο καιρός, για να συνεχίζεις χωρίς να υποκύπτεις στις καιρικές συνθήκες.
Η γλώσσα από Flyknit είναι ρυθμιζόμενη και μαλακή, εξαλείφοντας τους ερεθισμούς στον αστράγαλο και στη φτέρνα στις μεγαλύτερες διαδρομές.
Η εσωτερική λωρίδα εφαρμογής Flyknit προσφέρει ελαστική, σταθερή στήριξη.
Το κολάρο από αφρό εξασφαλίζει απαλή αίσθηση και στήριξη.
Περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για κορυφαία πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike React Infinity Run Flyknit 4
Αθλητικά παπούτσια
Nike React Infinity Run Flyknit 4