για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Nike Repel Miler
Κωδικός του προϊόντος: DD4746-010
Nike

Nike Repel Miler

Κωδικός του προϊόντος: DD4746-010
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.Το τζάκετ Nike Repel Miler είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός βασικού κομματιού για το τρέξιμο. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε συνθήκες υγρασίας, με υδροαπωθητική σχεδίαση και κουκούλα. Η αναδιπλούμενη σχεδίαση έχει κομψή εμφάνιση που αποπνέει την κληρονομιά της Nike. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Τρέξε στη βροχήΤο υφαντό ύφασμα προσφέρει υδροαπωθητική κάλυψη για στεγνή εφαρμογή όταν τρέχεις σε συνθήκες υγρασίας.Κλασικό στιλ για τρέξιμοΈνα βασικό είδος για το τρέξιμο ανανεώνεται για να αποτυπώνει το κλασικό DNA της Nike. Οι σχεδιαστικές γραμμές με έμπνευση από το τζάκετ Windrunner σχηματίζουν το εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron.Προσαρμογή κάλυψηςΗ κουκούλα προσφέρει προστασία από τον αέρα και τη βροχή. Τα εσωτερικά ελαστικά κορδόνια επιτρέπουν τον έλεγχο της κάλυψης και τη ρύθμιση της εφαρμογής.Γρήγορη αποθήκευσηΟι τσέπες με σούστες επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σου. Το τζάκετ διπλώνει και τοποθετείται στην πλαϊνή τσέπη για εύκολη μεταφορά στις μετακινήσεις σου. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχείαΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

79,99 EUR
79,99 EUR
79,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.
Το τζάκετ Nike Repel Miler είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός βασικού κομματιού για το τρέξιμο. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε συνθήκες υγρασίας, με υδροαπωθητική σχεδίαση και κουκούλα. Η αναδιπλούμενη σχεδίαση έχει κομψή εμφάνιση που αποπνέει την κληρονομιά της Nike. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Τρέξε στη βροχή
Το υφαντό ύφασμα προσφέρει υδροαπωθητική κάλυψη για στεγνή εφαρμογή όταν τρέχεις σε συνθήκες υγρασίας.
Κλασικό στιλ για τρέξιμο
Ένα βασικό είδος για το τρέξιμο ανανεώνεται για να αποτυπώνει το κλασικό DNA της Nike. Οι σχεδιαστικές γραμμές με έμπνευση από το τζάκετ Windrunner σχηματίζουν το εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron.
Προσαρμογή κάλυψης
Η κουκούλα προσφέρει προστασία από τον αέρα και τη βροχή. Τα εσωτερικά ελαστικά κορδόνια επιτρέπουν τον έλεγχο της κάλυψης και τη ρύθμιση της εφαρμογής.
Γρήγορη αποθήκευση
Οι τσέπες με σούστες επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σου. Το τζάκετ διπλώνει και τοποθετείται στην πλαϊνή τσέπη για εύκολη μεταφορά στις μετακινήσεις σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Repel Miler
Φούτερ
Nike Repel Miler