για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Fast
Nike Air Fast
Nike Air Fast
Nike Air Fast
Nike Air Fast
Nike Air Fast
Κωδικός του προϊόντος: DX0298-010
Nike

Nike Air Fast

Κωδικός του προϊόντος: DX0298-010
Nike Air FastWomen's Mid-Rise 7/8 Running LeggingsΑπόλαυσε εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση και κορυφαίες επιδόσεις με αυτό το κολάν. Το ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα εξασφαλίζει δροσερή και άνετη αίσθηση στο τρέξιμο. Επιπλέον, οι τσέπες στους μηρούς και στη ζώνη προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα αντικείμενά σου σε κάθε χιλιόμετρο.Nike AirΗ συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness, με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ορατή τεχνολογία Air. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία (όπως το κορδόνι που σφίγγει στη ζώνη) επιτρέπουν την εξατομίκευση του στιλ σου. Τα ανακλαστικά στοιχεία σε όλη την επιφάνεια παραπέμπουν στην ιστορία της σειράς Nike Air.Στεγνή και δροσερή αίσθησηΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι φάσες από διχτυωτό υλικό που τυλίγονται γύρω από τα πλαϊνά και πίσω από τα γόνατα προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.Εύκολη αποθήκευσηΗ κρυφή τσέπη στο πίσω μέρος της ζώνης επιτρέπει την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας. Οι κοφτές τσέπες και στους δύο μηρούς είναι αρκετά μεγάλες για να χωρούν τα περισσότερα τηλέφωνα. More Details Σώμα: 89% πολυέστερ/11% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.Μήκος 7/8Ζώνη μεσαίου ύψουςΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)80% POLYESTER20% ELASTANE.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

69,99 EUR
69,99 EUR
41,99 EUR
Εξοικονόμηση : 28,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
41,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Fast
Women's Mid-Rise 7/8 Running Leggings
Απόλαυσε εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση και κορυφαίες επιδόσεις με αυτό το κολάν. Το ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα εξασφαλίζει δροσερή και άνετη αίσθηση στο τρέξιμο. Επιπλέον, οι τσέπες στους μηρούς και στη ζώνη προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα αντικείμενά σου σε κάθε χιλιόμετρο.

Nike Air
Η συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness, με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ορατή τεχνολογία Air. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία (όπως το κορδόνι που σφίγγει στη ζώνη) επιτρέπουν την εξατομίκευση του στιλ σου. Τα ανακλαστικά στοιχεία σε όλη την επιφάνεια παραπέμπουν στην ιστορία της σειράς Nike Air.
Στεγνή και δροσερή αίσθηση
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι φάσες από διχτυωτό υλικό που τυλίγονται γύρω από τα πλαϊνά και πίσω από τα γόνατα προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.
Εύκολη αποθήκευση
Η κρυφή τσέπη στο πίσω μέρος της ζώνης επιτρέπει την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας. Οι κοφτές τσέπες και στους δύο μηρούς είναι αρκετά μεγάλες για να χωρούν τα περισσότερα τηλέφωνα.

More Details

  • Σώμα: 89% πολυέστερ/11% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.


  • Μήκος 7/8


  • Ζώνη μεσαίου ύψους


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


80% POLYESTER
20% ELASTANE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν 7/8
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Fast
Κολάν 7/8
Nike Air Fast