για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Nike Yoga
Κωδικός του προϊόντος: DM7023-653
Nike

Nike Yoga

Κωδικός του προϊόντος: DM7023-653
Nike YogaWomen's High-Waisted 7/8 LeggingsΑΠΑΛΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.Το κολάν Nike Yoga Dri-FIT τυλίγει το σώμα με την άνεση και τη στήριξη του ελαστικού υφάσματος, προσφέροντας απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η ψηλόμεση σχεδίαση αγκαλιάζει τον κορμό και προσφέρει σίγουρη κάλυψη σε κάθε στάση. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Σταθερή κάλυψηΗ ψηλόμεση σχεδίαση εξασφαλίζει κάλυψη στις ανεστραμμένες στάσεις και τις διατάσεις. Το διακριτικό σχήμα V πίσω αναδεικνύει τις φυσικές γραμμές του σώματος για δυναμική εμφάνιση.Στεγνή αίσθηση, χαρούμενη διάθεσηΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Ελαστική εφαρμογή για άνεσηΤο ελαστικό ύφασμα με απαλή υφή στο εσωτερικό αγκαλιάζει το σώμα, χαρίζοντας άνεση, στήριξη και φυσική κίνηση σε όλη τη διάρκεια της πρακτικής γιόγκα.Έξυπνη αποθήκευσηΗ εσωτερική κοφτή τσέπη πίσω αποτελεί ένα ασφαλές σημείο αποθήκευσης των απαραίτητων αντικειμένων σου. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΜήκος 7/8Ζώνη με ψηλόμεση σχεδίασηΣώμα: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν80% POLYESTER20% SPANDEX.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Yoga
Women's High-Waisted 7/8 Leggings
ΑΠΑΛΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.
Το κολάν Nike Yoga Dri-FIT τυλίγει το σώμα με την άνεση και τη στήριξη του ελαστικού υφάσματος, προσφέροντας απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η ψηλόμεση σχεδίαση αγκαλιάζει τον κορμό και προσφέρει σίγουρη κάλυψη σε κάθε στάση. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Σταθερή κάλυψη
Η ψηλόμεση σχεδίαση εξασφαλίζει κάλυψη στις ανεστραμμένες στάσεις και τις διατάσεις. Το διακριτικό σχήμα V πίσω αναδεικνύει τις φυσικές γραμμές του σώματος για δυναμική εμφάνιση.
Στεγνή αίσθηση, χαρούμενη διάθεση
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Ελαστική εφαρμογή για άνεση
Το ελαστικό ύφασμα με απαλή υφή στο εσωτερικό αγκαλιάζει το σώμα, χαρίζοντας άνεση, στήριξη και φυσική κίνηση σε όλη τη διάρκεια της πρακτικής γιόγκα.
Έξυπνη αποθήκευση
Η εσωτερική κοφτή τσέπη πίσω αποτελεί ένα ασφαλές σημείο αποθήκευσης των απαραίτητων αντικειμένων σου.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Μήκος 7/8


  • Ζώνη με ψηλόμεση σχεδίαση


  • Σώμα: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


80% POLYESTER
20% SPANDEX

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν 7/8
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Yoga
Κολάν 7/8
Nike Yoga