για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Κωδικός του προϊόντος: DD6821-601
Nike

Nike W NK DF RUN DVN LS TOP

Κωδικός του προϊόντος: DD6821-601
ΑΠΑΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Η μπλούζα Nike Dri-FIT Run Division προσφέρει ζεστασιά και απομάκρυνση του ιδρώτα. Η μακρυμάνικη σιλουέτα έχει απαλή αίσθηση και υποδοχές για τους αντίχειρες που εξασφαλίζουν περισσότερη ζεστασιά. Έχουμε τοποθετήσει έναν συνδυασμό υλικών στο μπροστινό μέρος με ανακλαστικά στοιχεία και η μπλούζα μπορεί να φορεθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα ρούχα της σειράς Run Division, για εμφανίσεις που φωτίζουν τη διαδρομή σου.Ευέλικτες επιδόσειςΗ συλλογή Run Division επιστρέφει για να καταπολεμήσει τους κρύους μήνες. Αξιοποιώντας ιδέες κατασκευής από την ομάδα μας Advanced Running Concepts (ARC), δημιουργήσαμε κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για layering ή και να φορεθούν μόνα τους. Χάρη στην αναδιπλούμενη σχεδίαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις της μέρας σου. Μπορείς να το μεταφέρεις μαζί σου στη δουλειά και να αλλάξεις γρήγορα, όταν θες να πας για τρέξιμο. Οι ψυχροί μήνες έχουνε επίσης και πιο σκοτεινές ημέρες, και γι' αυτό προσθέσαμε ανακλαστικά σε βασικές περιοχές.Διαχείριση της υγρασίας για χιλιόμετραΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Διαθέτει συνδυασμό υλικών με μονόχρωμο πλεκτό ύφασμα μπροστά και ανακλαστικές γραμμές στα μανίκια και χαμηλά στο σώμα. Διχτυωτό υλικό στην πλάτη για άριστη κυκλοφορία του αέρα. Συνδύασέ την με άλλα ρούχα της σειράς Run Division, για στιλ που μαγνητίζει τα βλέμματα.Εύκολη αποθήκευσηΤο ελαστικό κορδόνι στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης ασφαλίζει το ρούχο όταν διπλώνει και αποθηκεύεται. Χρησιμοποίησέ το για άνετη μεταφορά.Πρόσθετη κάλυψηΥποδοχές για τους αντίχειρες στα μανίκια για μεγαλύτερη κάλυψη και ζεστασιά.Επίπεδες ραφές για απαλή αίσθηση στο σώμα. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχείαΔεν προορίζεται για χρήση ως Μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΑΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Η μπλούζα Nike Dri-FIT Run Division προσφέρει ζεστασιά και απομάκρυνση του ιδρώτα. Η μακρυμάνικη σιλουέτα έχει απαλή αίσθηση και υποδοχές για τους αντίχειρες που εξασφαλίζουν περισσότερη ζεστασιά. Έχουμε τοποθετήσει έναν συνδυασμό υλικών στο μπροστινό μέρος με ανακλαστικά στοιχεία και η μπλούζα μπορεί να φορεθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα ρούχα της σειράς Run Division, για εμφανίσεις που φωτίζουν τη διαδρομή σου.

Ευέλικτες επιδόσεις
Η συλλογή Run Division επιστρέφει για να καταπολεμήσει τους κρύους μήνες. Αξιοποιώντας ιδέες κατασκευής από την ομάδα μας Advanced Running Concepts (ARC), δημιουργήσαμε κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για layering ή και να φορεθούν μόνα τους. Χάρη στην αναδιπλούμενη σχεδίαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις της μέρας σου. Μπορείς να το μεταφέρεις μαζί σου στη δουλειά και να αλλάξεις γρήγορα, όταν θες να πας για τρέξιμο. Οι ψυχροί μήνες έχουνε επίσης και πιο σκοτεινές ημέρες, και γι' αυτό προσθέσαμε ανακλαστικά σε βασικές περιοχές.
Διαχείριση της υγρασίας για χιλιόμετρα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Διαθέτει συνδυασμό υλικών με μονόχρωμο πλεκτό ύφασμα μπροστά και ανακλαστικές γραμμές στα μανίκια και χαμηλά στο σώμα. Διχτυωτό υλικό στην πλάτη για άριστη κυκλοφορία του αέρα. Συνδύασέ την με άλλα ρούχα της σειράς Run Division, για στιλ που μαγνητίζει τα βλέμματα.
Εύκολη αποθήκευση
Το ελαστικό κορδόνι στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης ασφαλίζει το ρούχο όταν διπλώνει και αποθηκεύεται. Χρησιμοποίησέ το για άνετη μεταφορά.
Πρόσθετη κάλυψη
Υποδοχές για τους αντίχειρες στα μανίκια για μεγαλύτερη κάλυψη και ζεστασιά.
Επίπεδες ραφές για απαλή αίσθηση στο σώμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως Μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μακρυμάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NK DF RUN DVN LS TOP
Μακρυμάνικη μπλούζα
Nike W NK DF RUN DVN LS TOP