για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Dri-FIT
Κωδικός του προϊόντος: DD4029-814
Nike

Nike Air Dri-FIT

Κωδικός του προϊόντος: DD4029-814
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ AIR.Απόλαυσε άνεση χωρίς περιορισμούς με το τζάκετ Nike Air Dri-FIT. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία σού επιτρέπουν να ρυθμίζεις την κυκλοφορία του αέρα, ενώ η τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα σού επιτρέπει να συγκεντρώνεσαι στη διαδρομή σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.Τρέξε σαν τον άνεμοΗ συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ο ευέλικτος σχεδιασμός περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα στοιχεία, για εξατομικευμένο look. Τα διάσπαρτα ανακλαστικά στοιχεία αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.Απαλός σχεδιασμός με απομάκρυνση του ιδρώταΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το ελαστικό ύφασμα προσφέρει απαλή αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.Ρυθμιζόμενη κυκλοφορία του αέραΤο φερμουάρ στο κέντρο πίσω ανοίγει και αποκαλύπτει μια επένδυση από διχτυωτό υλικό για άριστη κυκλοφορία του αέρα.Σχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκος για έλεγχο της κυκλοφορίας του αέρα.Ελαστικά ρεβέρ για σταθερή εφαρμογή.Τα περαστά κορδόνια στο τελείωμα επιτρέπουν τη ρύθμιση της εφαρμογής..

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

89,99 EUR
89,99 EUR
53,99 EUR
Εξοικονόμηση : 36,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
49,49 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ AIR.
Απόλαυσε άνεση χωρίς περιορισμούς με το τζάκετ Nike Air Dri-FIT. Τα ρυθμιζόμενα στοιχεία σού επιτρέπουν να ρυθμίζεις την κυκλοφορία του αέρα, ενώ η τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα σού επιτρέπει να συγκεντρώνεσαι στη διαδρομή σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.

Τρέξε σαν τον άνεμο
Η συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ο ευέλικτος σχεδιασμός περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα στοιχεία, για εξατομικευμένο look. Τα διάσπαρτα ανακλαστικά στοιχεία αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.
Απαλός σχεδιασμός με απομάκρυνση του ιδρώτα
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το ελαστικό ύφασμα προσφέρει απαλή αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.
Ρυθμιζόμενη κυκλοφορία του αέρα
Το φερμουάρ στο κέντρο πίσω ανοίγει και αποκαλύπτει μια επένδυση από διχτυωτό υλικό για άριστη κυκλοφορία του αέρα.
Σχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκος για έλεγχο της κυκλοφορίας του αέρα.
Ελαστικά ρεβέρ για σταθερή εφαρμογή.
Τα περαστά κορδόνια στο τελείωμα επιτρέπουν τη ρύθμιση της εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουφάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Sačuvano u omiljne
Διαθέσιμα χρώματα:1
Μπουφάν FB8077-010
59,00 EUR
Εξοικονόμηση 50%
117,99 EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Nike Air Dri-FIT
Μπουφάν
Nike Air Dri-FIT