για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Nike Phantom GX Academy MG
Κωδικός του προϊόντος: DD9549-446
Nike

Nike Phantom GX Academy MG

Κωδικός του προϊόντος: DD9549-446
Nike Jr. Phantom GX AcademyBig Kids' Multi-Ground Soccer CleatsΘέλεις να δώσεις νέα διάσταση στο παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Academy προσφέρουν την επαφή ακριβείας που χρειάζεσαι για να ξεσηκώσεις το γήπεδο ακολουθώντας τα πιο κρυφά σου ένστικτα. Χάρη στο ύφασμα NikeSkin και στη ζώνη επαφής από διχτυωτό υλικό για μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά και στην επιφάνεια ευκινησίας που έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί κάθε σου κίνηση, αυτό το μοντέλο είναι ό,τι πρέπει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις το αυθόρμητο πνεύμα του παιχνιδιού σου. Ένα ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται να δένεις κορδόνια! Χρησιμοποίησε τις λαβές και τη ρυθμιζόμενη γλώσσα για να τα φορέσεις και να παίξεις ακόμα πιο σύντομα.Βελτιωμένη επαφή με την μπάλαΗ μεγαλύτερη ζώνη επαφής NikeSkin, ενισχυμένη με ειδική διχτυωτή ύφανση, φέρνει το πόδι ακόμα πιο κοντά στην μπάλα, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στις ντρίμπλες και τις πάσες σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο. Το απαλό επάνω μέρος έχει υφή με πλεκτή όψη, ενώ η ζώνη επαφής στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού παπουτσιού έχει μεγαλύτερο ύψος για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεσηΗ ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.Πρόσφυση για το γήπεδοΤο νέο σύστημα με τάπες κωνικού σχήματος και τάπες tri-star εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία και ευκινησία για εύκολες μεταβάσεις, προσφέροντας σταθερό κράτημα στο γρασίδι για γρήγορη εκκίνηση.Εύκολη εφαρμογή!Ένα ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται να δένεις κορδόνια! Οι λαβές και η ρυθμιζόμενη γλώσσα προσφέρουν στους μικρούς αθλητές μια πρακτική λύση εύκολης εφαρμογής, για να απολαμβάνουν ταχύτητα και ελευθερία κινήσεων στο παιχνίδι. Τα ελαστικά κορδόνια εξασφαλίζουν προσαρμόσιμο κράτημα. More Details Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειεςΕλαστικά κορδόνιαΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 3Y 35 22
  • 4Y 36 23
  • 5Y 37.5 23.5
  • 6Y 38.5 24
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Jr. Phantom GX Academy
Big Kids' Multi-Ground Soccer Cleats
Θέλεις να δώσεις νέα διάσταση στο παιχνίδι σου; Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Academy προσφέρουν την επαφή ακριβείας που χρειάζεσαι για να ξεσηκώσεις το γήπεδο ακολουθώντας τα πιο κρυφά σου ένστικτα. Χάρη στο ύφασμα NikeSkin και στη ζώνη επαφής από διχτυωτό υλικό για μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά και στην επιφάνεια ευκινησίας που έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί κάθε σου κίνηση, αυτό το μοντέλο είναι ό,τι πρέπει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις το αυθόρμητο πνεύμα του παιχνιδιού σου. Ένα ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται να δένεις κορδόνια! Χρησιμοποίησε τις λαβές και τη ρυθμιζόμενη γλώσσα για να τα φορέσεις και να παίξεις ακόμα πιο σύντομα.

Βελτιωμένη επαφή με την μπάλα
Η μεγαλύτερη ζώνη επαφής NikeSkin, ενισχυμένη με ειδική διχτυωτή ύφανση, φέρνει το πόδι ακόμα πιο κοντά στην μπάλα, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο στις ντρίμπλες και τις πάσες σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο. Το απαλό επάνω μέρος έχει υφή με πλεκτή όψη, ενώ η ζώνη επαφής στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού παπουτσιού έχει μεγαλύτερο ύψος για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.
Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση
Η ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.
Πρόσφυση για το γήπεδο
Το νέο σύστημα με τάπες κωνικού σχήματος και τάπες tri-star εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία και ευκινησία για εύκολες μεταβάσεις, προσφέροντας σταθερό κράτημα στο γρασίδι για γρήγορη εκκίνηση.
Εύκολη εφαρμογή!
Ένα ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται να δένεις κορδόνια! Οι λαβές και η ρυθμιζόμενη γλώσσα προσφέρουν στους μικρούς αθλητές μια πρακτική λύση εύκολης εφαρμογής, για να απολαμβάνουν ταχύτητα και ελευθερία κινήσεων στο παιχνίδι. Τα ελαστικά κορδόνια εξασφαλίζουν προσαρμόσιμο κράτημα.

More Details

  • Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες


  • Ελαστικά κορδόνια


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Phantom GX Academy MG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Phantom GX Academy MG