για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Nike Flex Stride
Κωδικός του προϊόντος: DM4652-010
Nike

Nike Flex Stride

Κωδικός του προϊόντος: DM4652-010
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.Η άνεση και η λειτουργικότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για τον ανώμαλο δρόμο. Το σορτς Nike Dri-FIT Flex Stride είναι φτιαγμένο από απαλό, αεριζόμενο ύφασμα που προσφέρει εξαιρετικά άνετη εφαρμογή σε κάθε βήμα. Οι πέντε τσέπες και οι πολλές θηλιές στη ζώνη επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά απαραίτητων αντικειμένων, όπως κλειδιά ή μπάρες πρωτεΐνης. Προσφέρει την απόλυτη επιλογή για υψηλές επιδόσεις στον ανώμαλο δρόμο, με αρκετό χώρο αποθήκευσης για να μεταφέρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμοΒγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε απόσταση. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.Ελαστική εφαρμογή και λιγότερος ιδρώταςΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το ελαστικό υφαντό ύφασμα μπροστά και το αεριζόμενο ύφασμα πίσω. Έχει απαλή αίσθηση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς περιορισμούς.Εύκολη αποθήκευσηΜίλησε κανείς για χώρο αποθήκευσης; Προσθέσαμε 5 τσέπες (2 στο πλάι, 2 κοφτές και 1 τσέπη με φερμουάρ για φορητή συσκευή πίσω) για να μπορείς να τοποθετείς τα πάντα, από τα κλειδιά σου μέχρι τα περισσότερα τηλέφωνα.Τέλεια εφαρμογή και μεταφορά του εξοπλισμούΕλαστική ζώνη με κορδόνι που σφίγγει για ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Οι μικρές θηλιές κατά μήκος της ζώνης εξασφαλίζουν μεγαλύτερη πρακτικότητα, καθώς μπορείς να τοποθετήσεις τον εξοπλισμό σου για τον ανώμαλο δρόμο. More Details Σώμα: 80% πολυέστερ/20% ελαστάν. Φάσα μπροστά: 100% πολυέστερ. Ζώνη: 66% νάιλον/34% ελαστάν. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ. Εσωτερικό σορτς: 89% πολυέστερ/11% ελαστάν.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Η άνεση και η λειτουργικότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για τον ανώμαλο δρόμο. Το σορτς Nike Dri-FIT Flex Stride είναι φτιαγμένο από απαλό, αεριζόμενο ύφασμα που προσφέρει εξαιρετικά άνετη εφαρμογή σε κάθε βήμα. Οι πέντε τσέπες και οι πολλές θηλιές στη ζώνη επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά απαραίτητων αντικειμένων, όπως κλειδιά ή μπάρες πρωτεΐνης. Προσφέρει την απόλυτη επιλογή για υψηλές επιδόσεις στον ανώμαλο δρόμο, με αρκετό χώρο αποθήκευσης για να μεταφέρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμο
Βγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε απόσταση. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Ελαστική εφαρμογή και λιγότερος ιδρώτας
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το ελαστικό υφαντό ύφασμα μπροστά και το αεριζόμενο ύφασμα πίσω. Έχει απαλή αίσθηση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς περιορισμούς.
Εύκολη αποθήκευση
Μίλησε κανείς για χώρο αποθήκευσης; Προσθέσαμε 5 τσέπες (2 στο πλάι, 2 κοφτές και 1 τσέπη με φερμουάρ για φορητή συσκευή πίσω) για να μπορείς να τοποθετείς τα πάντα, από τα κλειδιά σου μέχρι τα περισσότερα τηλέφωνα.
Τέλεια εφαρμογή και μεταφορά του εξοπλισμού
Ελαστική ζώνη με κορδόνι που σφίγγει για ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Οι μικρές θηλιές κατά μήκος της ζώνης εξασφαλίζουν μεγαλύτερη πρακτικότητα, καθώς μπορείς να τοποθετήσεις τον εξοπλισμό σου για τον ανώμαλο δρόμο.

More Details

  • Σώμα: 80% πολυέστερ/20% ελαστάν. Φάσα μπροστά: 100% πολυέστερ. Ζώνη: 66% νάιλον/34% ελαστάν. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ. Εσωτερικό σορτς: 89% πολυέστερ/11% ελαστάν.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Flex Stride
Σορτς
Nike Flex Stride