για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Nike Giannis Immortality 2
Κωδικός του προϊόντος: DM0825-001
Nike

Nike Giannis Immortality 2

Κωδικός του προϊόντος: DM0825-001
Ο Γιάννης έχει μεταμορφωθεί από άγνωστος παίκτης σε διαχρονικό κόσμημα των γηπέδων, ξεκινώντας την πορεία του από τις δύσκολες συνθήκες στους δρόμους της Αθήνας για να φτάσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στον κόσμο του μπάσκετ. Έχει αποστομώσει τους επικριτές με κάθε καλά στοχευμένη ελεύθερη βολή, κάθε απίθανη απόκρουση πάνω από το καλάθι και κάθε βροντερό ξέσπασμα στο άλεϊ-ουπ. Ωστόσο, ο Greek Freak δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η κατασκευή από μαλακό αφρό σε συνδυασμό με την πιο στοχευμένη εφαρμογή στο μέσο του πέλματος και την εξαιρετικά ανάλαφρη σχεδίαση εξασφαλίζουν τη διατήρηση της έντασης και της συγκέντρωσης σε υψηλά επίπεδα όταν η νίκη εξαρτάται από τις ισορροπημένες επιδόσεις, όπως ακριβώς κάνει και ο Γιάννης στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.Δυναμική κίνησηΤο κάτω μέρος του παπουτσιού έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα για ομαλό βηματισμό. Τα ανοίγματα στον αφρό συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και προσφέρουν άριστη αντικραδασμική προστασία (επειδή δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για τη συμπίεση και την επέκταση του αφρού). Σχήμα σόλας στη φτέρνα που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη αντικραδασμική προστασία σε κάθε επαφή της φτέρνας με το έδαφος.Πίστη στις ρίζεςΤο επώνυμο του Γιάννη εμφανίζεται στο εξωτερικό, όπως και τα ιερογλυφικά που παραπέμπουν στην καταγωγή του από τη Νιγηρία. Οι χάρτες του Λάγος και της Αθήνας υπενθυμίζουν ότι ο Γιάννης παραμένει πάντα πιστός στις ρίζες του.Εφαρμογή για απόλυτη εστίασηΤο επάνω μέρος διαθέτει ειδική διχτυωτή ύφανση που προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή. Το εσωτερικό λουράκι τυλίγεται πάνω από το μέσο του πέλματος για σταθερή εφαρμογή κατά τις πλευρικές κινήσεις.Ενσωματωμένη άνεσηΔιαθέτει βελτιωμένη κατασκευή από αφρό και επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με αραιή ύφανση..
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Ο Γιάννης έχει μεταμορφωθεί από άγνωστος παίκτης σε διαχρονικό κόσμημα των γηπέδων, ξεκινώντας την πορεία του από τις δύσκολες συνθήκες στους δρόμους της Αθήνας για να φτάσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στον κόσμο του μπάσκετ. Έχει αποστομώσει τους επικριτές με κάθε καλά στοχευμένη ελεύθερη βολή, κάθε απίθανη απόκρουση πάνω από το καλάθι και κάθε βροντερό ξέσπασμα στο άλεϊ-ουπ. Ωστόσο, ο Greek Freak δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η κατασκευή από μαλακό αφρό σε συνδυασμό με την πιο στοχευμένη εφαρμογή στο μέσο του πέλματος και την εξαιρετικά ανάλαφρη σχεδίαση εξασφαλίζουν τη διατήρηση της έντασης και της συγκέντρωσης σε υψηλά επίπεδα όταν η νίκη εξαρτάται από τις ισορροπημένες επιδόσεις, όπως ακριβώς κάνει και ο Γιάννης στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.

Δυναμική κίνηση
Το κάτω μέρος του παπουτσιού έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα για ομαλό βηματισμό. Τα ανοίγματα στον αφρό συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και προσφέρουν άριστη αντικραδασμική προστασία (επειδή δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για τη συμπίεση και την επέκταση του αφρού). Σχήμα σόλας στη φτέρνα που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη αντικραδασμική προστασία σε κάθε επαφή της φτέρνας με το έδαφος.
Πίστη στις ρίζες
Το επώνυμο του Γιάννη εμφανίζεται στο εξωτερικό, όπως και τα ιερογλυφικά που παραπέμπουν στην καταγωγή του από τη Νιγηρία. Οι χάρτες του Λάγος και της Αθήνας υπενθυμίζουν ότι ο Γιάννης παραμένει πάντα πιστός στις ρίζες του.
Εφαρμογή για απόλυτη εστίαση
Το επάνω μέρος διαθέτει ειδική διχτυωτή ύφανση που προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή. Το εσωτερικό λουράκι τυλίγεται πάνω από το μέσο του πέλματος για σταθερή εφαρμογή κατά τις πλευρικές κινήσεις.
Ενσωματωμένη άνεση
Διαθέτει βελτιωμένη κατασκευή από αφρό και επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με αραιή ύφανση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Μπάσκετ

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
20.05.2023. 17:52

Παρόμοια προϊόντα

Nike Giannis Immortality 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike Giannis Immortality 2