για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Nike LeBron Witness 7
Κωδικός του προϊόντος: DM1123-500
Nike

Nike LeBron Witness 7

Κωδικός του προϊόντος: DM1123-500
LeBron James LeBron Witness 7Basketball ShoesΌσο περισσότερο διάστημα συνεχίζεται η απίστευτη καριέρα του LeBron τόσο περισσότερο ο ίδιος χρειάζεται ένα σχέδιο που δεν θα τον βαραίνει, αλλά θα μπορεί να ελέγξει όλη την ανυπέρβλητη δύναμη αυτού του αθλητή. Έτσι, δημιουργήσαμε το πιο ελαφρύ μας μοντέλο LeBron, αλλά με το είδος της στήριξης στις πλευρικές κινήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η ορατή αντικραδασμική προστασία Max Air σε όλο το μήκος σε βοηθά να κινείσαι με εκρηκτική δύναμη και να προσγειώνεσαι με σιγουριά. Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό συνδυάζεται με τα νήματα συγκράτησης για να σου προσφέρει σταθερή αίσθηση.Ορατή αντικραδασμική προστασία που μπορείς να νιώσειςΗ μονάδα Max Air σε όλο το μήκος είναι ενσωματωμένη στην ενδιάμεση σόλα χαμηλού προφίλ με αφρό που αγκαλιάζει το πόδι για στήριξη στις πλευρικές κινήσεις. Η μονάδα Air έχει τοποθετηθεί ειδικά στο μπροστινό μέρος για μείωση του βάρους και αύξηση της υψηλής απόκρισης. Επιτρέπει την απορρόφηση των προσκρούσεων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Επίσης, προσφέρει σταθερότητα στις πλευρικές κινήσεις και σε βοηθά να αξιοποιήσεις και να κατευθύνεις την ενέργειά σου.Δυναμική πρόσφυσηΗ ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ διαθέτει κλασικό μοτίβο ψαροκόκαλο για πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Το καουτσούκ έχει χωριστεί και κοπεί μερικώς κάτω από την καμάρα, μειώνοντας το βάρος του παπουτσιού και ενισχύοντας την ευελιξία.Ενισχυμένα υλικάΤο αεριζόμενο, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό προσφέρει ανάλαφρη εφαρμογή που προσαρμόζεται στο πόδι στο επάνω μέρος, από την ενίσχυση που τιθασεύει το μπροστινό μέρος μέχρι τα εξωτερικά διαμορφωμένα τμήματα που σταθεροποιούν τη φτέρνα. Η ενισχυμένη ραφή στα πλάγια εξασφαλίζει τη σφιχτή εφαρμογή του παπουτσιού για συγκράτηση ολόκληρου του ποδιού. More Details Ανάγλυφη υφή στο επάνω μέρος της γλώσσαςΑφρός και διχτυωτό υλικό στη γλώσσαΕπένδυση στο κολάροΠροσαρμόσιμο σύστημα ενίσχυσης για σταθερή αίσθηση.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
114,99 EUR
114,99 EUR
114,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

LeBron James LeBron Witness 7
Basketball Shoes
Όσο περισσότερο διάστημα συνεχίζεται η απίστευτη καριέρα του LeBron τόσο περισσότερο ο ίδιος χρειάζεται ένα σχέδιο που δεν θα τον βαραίνει, αλλά θα μπορεί να ελέγξει όλη την ανυπέρβλητη δύναμη αυτού του αθλητή. Έτσι, δημιουργήσαμε το πιο ελαφρύ μας μοντέλο LeBron, αλλά με το είδος της στήριξης στις πλευρικές κινήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η ορατή αντικραδασμική προστασία Max Air σε όλο το μήκος σε βοηθά να κινείσαι με εκρηκτική δύναμη και να προσγειώνεσαι με σιγουριά. Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό συνδυάζεται με τα νήματα συγκράτησης για να σου προσφέρει σταθερή αίσθηση.

Ορατή αντικραδασμική προστασία που μπορείς να νιώσεις
Η μονάδα Max Air σε όλο το μήκος είναι ενσωματωμένη στην ενδιάμεση σόλα χαμηλού προφίλ με αφρό που αγκαλιάζει το πόδι για στήριξη στις πλευρικές κινήσεις. Η μονάδα Air έχει τοποθετηθεί ειδικά στο μπροστινό μέρος για μείωση του βάρους και αύξηση της υψηλής απόκρισης. Επιτρέπει την απορρόφηση των προσκρούσεων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Επίσης, προσφέρει σταθερότητα στις πλευρικές κινήσεις και σε βοηθά να αξιοποιήσεις και να κατευθύνεις την ενέργειά σου.
Δυναμική πρόσφυση
Η ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ διαθέτει κλασικό μοτίβο ψαροκόκαλο για πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Το καουτσούκ έχει χωριστεί και κοπεί μερικώς κάτω από την καμάρα, μειώνοντας το βάρος του παπουτσιού και ενισχύοντας την ευελιξία.
Ενισχυμένα υλικά
Το αεριζόμενο, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό προσφέρει ανάλαφρη εφαρμογή που προσαρμόζεται στο πόδι στο επάνω μέρος, από την ενίσχυση που τιθασεύει το μπροστινό μέρος μέχρι τα εξωτερικά διαμορφωμένα τμήματα που σταθεροποιούν τη φτέρνα. Η ενισχυμένη ραφή στα πλάγια εξασφαλίζει τη σφιχτή εφαρμογή του παπουτσιού για συγκράτηση ολόκληρου του ποδιού.

More Details

  • Ανάγλυφη υφή στο επάνω μέρος της γλώσσας


  • Αφρός και διχτυωτό υλικό στη γλώσσα


  • Επένδυση στο κολάρο


  • Προσαρμόσιμο σύστημα ενίσχυσης για σταθερή αίσθηση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

07.10.2023. 16:22
Nike LeBron Witness 7
Αθλητικά παπούτσια
Nike LeBron Witness 7