για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Nike Flex Runner 2 Lil
Κωδικός του προϊόντος: DV3102-300
Nike

Nike Flex Runner 2 Lil

Κωδικός του προϊόντος: DV3102-300
Nike Flex Runner 2 LilBaby/Toddler Easy On/Off ShoesΉθελε: Εξερευνητές του Διαστήματος! Το Nike Flex Runner 2 μεταφέρει τα μικρά παιδιά σε μια διαδρομή προς ένα άλλο σύμπαν. Τα γυαλιστερά φινιρίσματα χρωμίου χαρίζουν την αίσθηση ότι κάνεις ένα διαστημόπλοιο. Η σχεδίαση χωρίς κορδόνια εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή στα πόδια για να μην χάνεις χρόνο. Οι περιπέτειές τους προσφέρουν σταθερή αίσθηση χάρη στις ελαστικές τιράντες, ώστε να είναι έτοιμοι για να απογειώσεις τις επιδόσεις τους στο παιχνίδι... σε 3, 2, 1!Προστασία από το διάστημαΑυτή η ειδική έκδοση είναι εμπνευσμένη από τις εκδοχη της περιπέτειας στο διάστημα. Χάρη στα φινιρίσματα χρωμίου του διαστημόπλοιου, χρησιμοποιήσαμε επίσης πλανήτες ως πηγή έμπνευσης για να επιλέξουμε τα υπόλοιπα χρώματά μας. Βρες και τον εξερευνητή του διαστήματος στο λουράκι και στη Swoosh, που θα γίνει ο αγαπημένος σου αθλητής σε κάθε περιπέτεια.Άψογη εφαρμογήΗ ελαστική σχεδίαση της επένδυσης διευκολύνει την τοποθέτηση των μικρών ποδιών στο εσωτερικό και προσφέρει σφιχτή και σταθερή αίσθηση. Το λουράκι στο μέσο του πέλματος, το λουράκι στη φτέρνα και το δέρμα στα πλάγια σταθεροποιούν την εφαρμογή.Εξαιρετική ευκινησίαΗ εύκαμπτη σόλα από αφρό διαθέτει σχεδίαση με αυλακώσεις για φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Το μοτίβο της σόλας εξασφαλίζει επίσης πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες.Δροσερή άνεσηΑνάλαφρο, αεριζόμενο ύφασμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού για δροσερή αίσθηση στα πόδια.Η ενίσχυση στην περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα.Λαβές στη φτέρνα και τη γλώσσα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού..
42,99 EUR
42,99 EUR
25,79 EUR
Εξοικονόμηση : 17,20 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 4C 19.5 10
  • 5C 21 11
  • 6C 22 12
  • 7C 23.5 13
  • 8C 25 14
  • 9C 26 15
  • 10C 27 16
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Flex Runner 2 Lil
Baby/Toddler Easy On/Off Shoes
Ήθελε: Εξερευνητές του Διαστήματος! Το Nike Flex Runner 2 μεταφέρει τα μικρά παιδιά σε μια διαδρομή προς ένα άλλο σύμπαν. Τα γυαλιστερά φινιρίσματα χρωμίου χαρίζουν την αίσθηση ότι κάνεις ένα διαστημόπλοιο. Η σχεδίαση χωρίς κορδόνια εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή στα πόδια για να μην χάνεις χρόνο. Οι περιπέτειές τους προσφέρουν σταθερή αίσθηση χάρη στις ελαστικές τιράντες, ώστε να είναι έτοιμοι για να απογειώσεις τις επιδόσεις τους στο παιχνίδι... σε 3, 2, 1!

Προστασία από το διάστημα
Αυτή η ειδική έκδοση είναι εμπνευσμένη από τις εκδοχη της περιπέτειας στο διάστημα. Χάρη στα φινιρίσματα χρωμίου του διαστημόπλοιου, χρησιμοποιήσαμε επίσης πλανήτες ως πηγή έμπνευσης για να επιλέξουμε τα υπόλοιπα χρώματά μας. Βρες και τον εξερευνητή του διαστήματος στο λουράκι και στη Swoosh, που θα γίνει ο αγαπημένος σου αθλητής σε κάθε περιπέτεια.
Άψογη εφαρμογή
Η ελαστική σχεδίαση της επένδυσης διευκολύνει την τοποθέτηση των μικρών ποδιών στο εσωτερικό και προσφέρει σφιχτή και σταθερή αίσθηση. Το λουράκι στο μέσο του πέλματος, το λουράκι στη φτέρνα και το δέρμα στα πλάγια σταθεροποιούν την εφαρμογή.
Εξαιρετική ευκινησία
Η εύκαμπτη σόλα από αφρό διαθέτει σχεδίαση με αυλακώσεις για φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Το μοτίβο της σόλας εξασφαλίζει επίσης πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες.
Δροσερή άνεση
Ανάλαφρο, αεριζόμενο ύφασμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού για δροσερή αίσθηση στα πόδια.
Η ενίσχυση στην περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα.
Λαβές στη φτέρνα και τη γλώσσα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Παιδιά
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Βρέφη
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Flex Runner 2 Lil
Αθλητικά παπούτσια
Nike Flex Runner 2 Lil