για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Nike AIR MAX BLISS
Κωδικός του προϊόντος: DH5128-101
Nike

Nike AIR MAX BLISS

Κωδικός του προϊόντος: DH5128-101
Nike Air Max BlissWomen's ShoesΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ.Από τους δρόμους μέχρι τα μονοπάτια, ακολούθησε τη διαδρομή σου με την απαλή αίσθηση και την άνεση που προσφέρει το Nike Air Max Bliss. Είναι εμπνευσμένο από τη φυσική ροή και την κίνηση της φύσης, ενώ αντλεί στοιχεία από την αποδοτικότητα της μοντέρνας τεχνολογίας. Δέσε τα κορδόνια σου κανονικά ή κρύψε τα μέσα στην τσέπη της γλώσσας. Η αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας αυτού του σχεδίου, που είναι φτιαγμένο από 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος, εξισορροπείται με τη σχεδίαση που στενεύει στην περιοχή των δαχτύλων για κομψή εμφάνιση.Δέσε τα κορδόνια με τον δικό σου τρόποΧάρη στην τσέπη στη γλώσσα, μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να δέσεις χαλαρά τα κορδόνια και να κρύψεις το υπόλοιπο τμήμα τους ή να χρησιμοποιήσεις την κλασική μέθοδο δεσίματος.Αξιόπιστη εφαρμογή και αυθεντικό στιλΗ μονάδα Max Air στη φτέρνα, που σχεδιάστηκε αρχικά για το τρέξιμο υψηλών επιδόσεων, συνδυάζεται με τον αφρό διπλής πυκνότητας στην ενδιάμεση σόλα για απίστευτη αντικραδασμική προστασία.Αξιόπιστη πρόσφυσηΤο καουτσούκ που δεν αφήνει αποτύπωμα και οι βαθιές αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα εξασφαλίζουν καλύτερο κράτημα και ανθεκτικότητα..

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

139,99 EUR
83,99 EUR
83,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Max Bliss
Women's Shoes
ΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ.
Από τους δρόμους μέχρι τα μονοπάτια, ακολούθησε τη διαδρομή σου με την απαλή αίσθηση και την άνεση που προσφέρει το Nike Air Max Bliss. Είναι εμπνευσμένο από τη φυσική ροή και την κίνηση της φύσης, ενώ αντλεί στοιχεία από την αποδοτικότητα της μοντέρνας τεχνολογίας. Δέσε τα κορδόνια σου κανονικά ή κρύψε τα μέσα στην τσέπη της γλώσσας. Η αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας αυτού του σχεδίου, που είναι φτιαγμένο από 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος, εξισορροπείται με τη σχεδίαση που στενεύει στην περιοχή των δαχτύλων για κομψή εμφάνιση.

Δέσε τα κορδόνια με τον δικό σου τρόπο
Χάρη στην τσέπη στη γλώσσα, μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να δέσεις χαλαρά τα κορδόνια και να κρύψεις το υπόλοιπο τμήμα τους ή να χρησιμοποιήσεις την κλασική μέθοδο δεσίματος.
Αξιόπιστη εφαρμογή και αυθεντικό στιλ
Η μονάδα Max Air στη φτέρνα, που σχεδιάστηκε αρχικά για το τρέξιμο υψηλών επιδόσεων, συνδυάζεται με τον αφρό διπλής πυκνότητας στην ενδιάμεση σόλα για απίστευτη αντικραδασμική προστασία.
Αξιόπιστη πρόσφυση
Το καουτσούκ που δεν αφήνει αποτύπωμα και οι βαθιές αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα εξασφαλίζουν καλύτερο κράτημα και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike AIR MAX BLISS
Αθλητικά παπούτσια
Nike AIR MAX BLISS