Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Nike Blazer Mid '77 SE
Κωδικός του προϊόντος: FN6938-100
Nike

Nike Blazer Mid '77 SE

Κωδικός του προϊόντος: FN6938-100
Nike Blazer Mid '77 SELittle Kids' ShoesΘα μπορούσε αυτό το παπούτσι να δώσει πνοή στο πάθος του παιδιού σου για το μπάσκετ; Ονομάζεται Blazer. Είναι ένα από τα πιο παλιά παπούτσια μπάσκετ της σειράς μας, οπότε σίγουρα έχει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει τον μικρό σου αθλητή να τα καταφέρει. Προτού όμως αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο γήπεδο, θα πρέπει να αναβαθμίσει το στιλ των παπουτσιών του. Το ρυθμιζόμενο λουράκι βοηθά τα παιδιά να ξεκινήσουν γρήγορα το παιχνίδι, ενώ ο συνδυασμός σχεδίων δίνει νέα πνοή σε αυτό το μοντέλο μεσαίου ύψους.Ρετρό στιλΑντλώντας έμπνευση από τις πρώτες εκδοχές του παπουτσιού όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το '77, αυτή η ειδική έκδοση του Blazer διαθέτει σχεδίαση που δίνει νέα πνοή στο θρυλικό μοντέλο μπάσκετ.Ανθεκτική σχεδίασηΤο γνήσιο και το συνθετικό δέρμα εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και στήριξη για καθημερινή χρήση. Η σόλα από καουτσούκ προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε διάφορους τύπους επιφανειών.Βρες τη διαφοράΜπορεί το παιδί σου να βρει και να νιώσει όλα τα λογότυπα, τα υλικά, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα διαφορετικά στοιχεία; Όπως φαίνεται, δεν έχουν όλα τα λογότυπα και οι υφές την ίδια αίσθηση. More Details Κλασικά κορδόνιαΣχεδίαση μεσαίου ύψους.
69,99 EUR
69,99 EUR
69,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 11C 28 17
  • 11.5C 28.5 17.5
  • 12C 29.5 18
  • 12.5C 30 18.5
  • 13C 31 19
  • 13.5C 31.5 19.5
  • 1Y 32 20
  • 1.5Y 33 20.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Blazer Mid '77 SE
Little Kids' Shoes
Θα μπορούσε αυτό το παπούτσι να δώσει πνοή στο πάθος του παιδιού σου για το μπάσκετ; Ονομάζεται Blazer. Είναι ένα από τα πιο παλιά παπούτσια μπάσκετ της σειράς μας, οπότε σίγουρα έχει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει τον μικρό σου αθλητή να τα καταφέρει. Προτού όμως αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο γήπεδο, θα πρέπει να αναβαθμίσει το στιλ των παπουτσιών του. Το ρυθμιζόμενο λουράκι βοηθά τα παιδιά να ξεκινήσουν γρήγορα το παιχνίδι, ενώ ο συνδυασμός σχεδίων δίνει νέα πνοή σε αυτό το μοντέλο μεσαίου ύψους.

Ρετρό στιλ
Αντλώντας έμπνευση από τις πρώτες εκδοχές του παπουτσιού όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το '77, αυτή η ειδική έκδοση του Blazer διαθέτει σχεδίαση που δίνει νέα πνοή στο θρυλικό μοντέλο μπάσκετ.
Ανθεκτική σχεδίαση
Το γνήσιο και το συνθετικό δέρμα εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και στήριξη για καθημερινή χρήση. Η σόλα από καουτσούκ προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε διάφορους τύπους επιφανειών.
Βρες τη διαφορά
Μπορεί το παιδί σου να βρει και να νιώσει όλα τα λογότυπα, τα υλικά, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα διαφορετικά στοιχεία; Όπως φαίνεται, δεν έχουν όλα τα λογότυπα και οι υφές την ίδια αίσθηση.

More Details

  • Κλασικά κορδόνια


  • Σχεδίαση μεσαίου ύψους


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Μικρά παιδιά
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Blazer Mid '77 SE
Αθλητικά παπούτσια
Nike Blazer Mid '77 SE