Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Nike Element
Κωδικός του προϊόντος: DM7568-861
Nike

Nike Element

Κωδικός του προϊόντος: DM7568-861
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.Λατρεύεις το τρέξιμο σε χωμάτινα και ορεινά μονοπάτια. Αυτό το ενδιάμεσο ρούχο προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση ζεστασιάς και είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στους κακοτράχαλους δρόμους. Δώσαμε έμφαση στις λεπτομέρειες και προσθέσαμε γάντια με δυνατότητα επέκτασης, που καλύπτουν τα χέρια όταν κάνει κρύο. Πρέπει να έχεις μαζί σου κλειδί ή κάρτα; Φύλαξέ τα στην τσέπη με εύκολη πρόσβαση και φερμουάρ. Ανυπομονείς να βγεις στον δρόμο, γι' αυτό τόλμησέ το νιώθοντας άνεση και σιγουριά. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμοΒγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.Ανάλαφρη αίσθηση για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμοΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα για απαλή και ζεστή αίσθηση.Μπορείς να πάρεις μαζί σου το κλειδί ή την κάρτα σουΗ κρυφή τσέπη με φερμουάρ στο κέντρο μπροστά είναι ιδανική για την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.Περισσότερη ζεστασιάΤα εσωτερικά γάντια επεκτείνουν την κάλυψη επάνω από τον αντίχειρα, για ζεστασιά στις χαμηλές θερμοκρασίες.Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΣώμα: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Φάσες: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
Λατρεύεις το τρέξιμο σε χωμάτινα και ορεινά μονοπάτια. Αυτό το ενδιάμεσο ρούχο προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση ζεστασιάς και είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις στους κακοτράχαλους δρόμους. Δώσαμε έμφαση στις λεπτομέρειες και προσθέσαμε γάντια με δυνατότητα επέκτασης, που καλύπτουν τα χέρια όταν κάνει κρύο. Πρέπει να έχεις μαζί σου κλειδί ή κάρτα; Φύλαξέ τα στην τσέπη με εύκολη πρόσβαση και φερμουάρ. Ανυπομονείς να βγεις στον δρόμο, γι' αυτό τόλμησέ το νιώθοντας άνεση και σιγουριά. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Απόλυτη ετοιμότητα για τον ανώμαλο δρόμο
Βγες έξω και εξερεύνησε με τη βοήθεια της συλλογής Nike Trail. Ξέρουμε ότι σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, γι' αυτό δημιουργήσαμε μια ανθεκτική συλλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια. Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να συνδυάζεται με άλλα ρούχα, με σχεδίαση που είναι κατάλληλη για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Ανάλαφρη αίσθηση για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα για απαλή και ζεστή αίσθηση.
Μπορείς να πάρεις μαζί σου το κλειδί ή την κάρτα σου
Η κρυφή τσέπη με φερμουάρ στο κέντρο μπροστά είναι ιδανική για την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.
Περισσότερη ζεστασιά
Τα εσωτερικά γάντια επεκτείνουν την κάλυψη επάνω από τον αντίχειρα, για ζεστασιά στις χαμηλές θερμοκρασίες.
Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση
Σώμα: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Φάσες: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ.
Πλύσιμο στο πλυντήριο
Εισαγόμενο προϊόν

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Element
Φούτερ
Nike Element