για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Nike Dri-FIT Get Fit
Κωδικός του προϊόντος: DM7285-010
Nike

Nike Dri-FIT Get Fit

Κωδικός του προϊόντος: DM7285-010
Η ΖΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΛΙΣ.Το crew Nike Get Fit είναι φτιαγμένο από απαλό ύφασμα French Terry για απαλή αίσθηση ζεστασιάς και άνετη εφαρμογή πριν και μετά την προπόνηση. Οι ριχτοί ώμοι και η φαρδιά γραμμή προσφέρουν καθημερινό στιλ και λίγο παραπάνω χώρο για ελευθερία κινήσεων. Οι λεπτομέρειες με σιρίτι στα μανίκια χαρίζουν κομψό φινίρισμα. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% βιώσιμα υλικά, με σύνθεση που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.Μαλακή αίσθησηΤο απαλό φλις French Terry προσφέρει λεία και άνετη αίσθηση στο δέρμα, αλλά και ζεστή εφαρμογή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμαΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Λεπτομέρειες με σιρίτιΟι εσωτερικές ραφές στα μανίκια έχουν σιρίτι διαφορετικού χρώματος, χαρίζοντας μια πινελιά διακριτικής ενέργειας.Τα απλικέ σχέδια Nike και "Just Do It." από καουτσούκ αριστερά στο στήθος δείχνουν σε όλους την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh. Περισσότερες λεπτομέρειες Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθησηΜήκος που φτάνει κάτω από τον γοφόΑνοίγματα σε ριμπ ύφανση.
64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η ΖΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΛΙΣ.
Το crew Nike Get Fit είναι φτιαγμένο από απαλό ύφασμα French Terry για απαλή αίσθηση ζεστασιάς και άνετη εφαρμογή πριν και μετά την προπόνηση. Οι ριχτοί ώμοι και η φαρδιά γραμμή προσφέρουν καθημερινό στιλ και λίγο παραπάνω χώρο για ελευθερία κινήσεων. Οι λεπτομέρειες με σιρίτι στα μανίκια χαρίζουν κομψό φινίρισμα. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% βιώσιμα υλικά, με σύνθεση που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.

Μαλακή αίσθηση
Το απαλό φλις French Terry προσφέρει λεία και άνετη αίσθηση στο δέρμα, αλλά και ζεστή εφαρμογή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Λεπτομέρειες με σιρίτι
Οι εσωτερικές ραφές στα μανίκια έχουν σιρίτι διαφορετικού χρώματος, χαρίζοντας μια πινελιά διακριτικής ενέργειας.
Τα απλικέ σχέδια Nike και "Just Do It." από καουτσούκ αριστερά στο στήθος δείχνουν σε όλους την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθηση


  • Μήκος που φτάνει κάτω από τον γοφό


  • Ανοίγματα σε ριμπ ύφανση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μακρυμάνικη μπλούζα
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Get Fit
Μακρυμάνικη μπλούζα
Nike Dri-FIT Get Fit