για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Nike Winflo 10
Κωδικός του προϊόντος: DV4022-101
Nike

Nike Winflo 10

Κωδικός του προϊόντος: DV4022-101
Nike Winflo 10Men's Road Running ShoesΦόρεσε το Winflo 10, ένα παπούτσι με ισορροπημένο βηματισμό που σε βοηθά να ξεκινήσεις δυναμικά κάθε διαδρομή, είτε έχεις τη συνήθεια να διανύεις σταθερά κάποια χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα είτε ξεκινάς την πορεία σου στο τρέξιμο και ελπίζεις να μετατρέψεις ένα νέο ενδιαφέρον σε ρουτίνα, ή απλώς πρόκειται να συναντήσεις έναν φίλο για να τρέξετε χαλαρά μαζί το Σαββατοκύριακο. Δημιουργήσαμε περισσότερο χώρο στο μπροστινό μέρος για να συμπληρώσουμε την ελαστικότητα της μονάδας Nike Air και την ομαλή αίσθηση του μαλακού αφρού. Είναι έτοιμο για να σε ακολουθήσει στο τρέξιμο, κάθε φορά που ο δρόμος σε καλεί.Τι νέο υπάρχει στο Winflo 10;Η ανανεωμένη σχεδίαση στην περιοχή των δαχτύλων προσφέρει καλύτερη εφαρμογή για όλους τους τύπους ποδιών συγκριτικά με το Winflo 9. Επιπλέον, βελτιώσαμε την άνεση και την εφαρμογή του κολάρου, χάρη στην επένδυση στα κατάλληλα σημεία.Στήριξη: ουδέτερηΌσο πιο υποστηρικτικό είναι το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να προσφέρει στον φυσικό βηματισμό σου. Ο συνδυασμός βελτιστοποιημένης στήριξης και αντικραδασμικής προστασίας στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση σε κάθε βήμα.Αντικραδασμική προστασία: μεσαίαΌσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις κάτω από το πέλμα τόσο πιο μαλακή και άνετη μπορεί να γίνει η εμπειρία σου στο τρέξιμο. Η αντικραδασμική προστασία συμβάλλει στον περιορισμό της πρόσκρουσης κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Η αντικραδασμική προστασία Nike Air σε όλο το μήκος εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε χιλιόμετρο.Απόκριση: μεσαίαΌσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κάθε βήμα. Είτε θέλεις να τρέξεις λίγο πιο γρήγορα είτε με λίγο λιγότερη προσπάθεια, τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν ελαφρώς πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, για να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο κάθε διαδρομή σου. Ο μαλακός αφρός στην ενδιάμεση σόλα συνεργάζεται με την αντικραδασμική προστασία Nike Air για εξαιρετικά ελαστική αίσθηση.Ειδική διχτυωτή ύφανση που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, έχει καλύτερη υφή και προσφέρει πιο άνετη εφαρμογή, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ανάλαφρη, αεριζόμενη αίσθηση.Επικαλύψεις στα δάχτυλα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Γλώσσα που συνδέεται με την εσωτερική επένδυση του επάνω μέρους για σταθερή αίσθηση..

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

112,99 EUR
112,99 EUR
73,44 EUR
Εξοικονόμηση : 39,55 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Winflo 10
Men's Road Running Shoes
Φόρεσε το Winflo 10, ένα παπούτσι με ισορροπημένο βηματισμό που σε βοηθά να ξεκινήσεις δυναμικά κάθε διαδρομή, είτε έχεις τη συνήθεια να διανύεις σταθερά κάποια χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα είτε ξεκινάς την πορεία σου στο τρέξιμο και ελπίζεις να μετατρέψεις ένα νέο ενδιαφέρον σε ρουτίνα, ή απλώς πρόκειται να συναντήσεις έναν φίλο για να τρέξετε χαλαρά μαζί το Σαββατοκύριακο. Δημιουργήσαμε περισσότερο χώρο στο μπροστινό μέρος για να συμπληρώσουμε την ελαστικότητα της μονάδας Nike Air και την ομαλή αίσθηση του μαλακού αφρού. Είναι έτοιμο για να σε ακολουθήσει στο τρέξιμο, κάθε φορά που ο δρόμος σε καλεί.

Τι νέο υπάρχει στο Winflo 10;
Η ανανεωμένη σχεδίαση στην περιοχή των δαχτύλων προσφέρει καλύτερη εφαρμογή για όλους τους τύπους ποδιών συγκριτικά με το Winflo 9. Επιπλέον, βελτιώσαμε την άνεση και την εφαρμογή του κολάρου, χάρη στην επένδυση στα κατάλληλα σημεία.
Στήριξη: ουδέτερη
Όσο πιο υποστηρικτικό είναι το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη σταθερότητα μπορεί να προσφέρει στον φυσικό βηματισμό σου. Ο συνδυασμός βελτιστοποιημένης στήριξης και αντικραδασμικής προστασίας στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει σταθερή αίσθηση σε κάθε βήμα.
Αντικραδασμική προστασία: μεσαία
Όσο περισσότερη αντικραδασμική προστασία έχεις κάτω από το πέλμα τόσο πιο μαλακή και άνετη μπορεί να γίνει η εμπειρία σου στο τρέξιμο. Η αντικραδασμική προστασία συμβάλλει στον περιορισμό της πρόσκρουσης κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Η αντικραδασμική προστασία Nike Air σε όλο το μήκος εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση σε κάθε χιλιόμετρο.
Απόκριση: μεσαία
Όσο πιο υψηλή απόκριση προσφέρει το παπούτσι τόσο μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας μπορείς να απολαμβάνεις σε κάθε βήμα. Είτε θέλεις να τρέξεις λίγο πιο γρήγορα είτε με λίγο λιγότερη προσπάθεια, τα παπούτσια υψηλής απόκρισης προσφέρουν ελαφρώς πιο ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, για να αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο κάθε διαδρομή σου. Ο μαλακός αφρός στην ενδιάμεση σόλα συνεργάζεται με την αντικραδασμική προστασία Nike Air για εξαιρετικά ελαστική αίσθηση.
Ειδική διχτυωτή ύφανση που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, έχει καλύτερη υφή και προσφέρει πιο άνετη εφαρμογή, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ανάλαφρη, αεριζόμενη αίσθηση.
Επικαλύψεις στα δάχτυλα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Γλώσσα που συνδέεται με την εσωτερική επένδυση του επάνω μέρους για σταθερή αίσθηση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Winflo 10
Αθλητικά παπούτσια
Nike Winflo 10