για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Κωδικός του προϊόντος: DD1913-010
Nike

Nike Pro Dri-FIT

Κωδικός του προϊόντος: DD1913-010
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Το κολάν Nike Pro Dri-FIT αγκαλιάζει το σώμα με ανάλαφρο ύφασμα που προσφέρει στεγνή, δροσερή αίσθηση και στήριξη από την προθέρμανση μέχρι την αποθεραπεία. Είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ σε ελαστική σχεδίαση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων με πλήρη ένταση στις δύσκολες προπονήσεις ή στους αγώνες.Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώταΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Ενσωματωμένες περιοχές αερισμούΤο διχτυωτό υλικό στη θήκη μπροστά και ψηλά στον καβάλο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση.Κίνηση χωρίς ενοχλήσειςΤο ανάλαφρο, ελαστικό ύφασμα προσφέρει φυσική κίνηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης. Η σφιχτή ελαστική ζώνη συγκρατεί το κολάν στη θέση του. Οι επίπεδες ραφές σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν απαλή αίσθηση στο δέρμα. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΚλασικό μήκοςΣώμα: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
Το κολάν Nike Pro Dri-FIT αγκαλιάζει το σώμα με ανάλαφρο ύφασμα που προσφέρει στεγνή, δροσερή αίσθηση και στήριξη από την προθέρμανση μέχρι την αποθεραπεία. Είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ σε ελαστική σχεδίαση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων με πλήρη ένταση στις δύσκολες προπονήσεις ή στους αγώνες.

Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώτα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Ενσωματωμένες περιοχές αερισμού
Το διχτυωτό υλικό στη θήκη μπροστά και ψηλά στον καβάλο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση.
Κίνηση χωρίς ενοχλήσεις
Το ανάλαφρο, ελαστικό ύφασμα προσφέρει φυσική κίνηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης. Η σφιχτή ελαστική ζώνη συγκρατεί το κολάν στη θέση του. Οι επίπεδες ραφές σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν απαλή αίσθηση στο δέρμα.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Κλασικό μήκος


  • Σώμα: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Pro Dri-FIT
Κολάν
Nike Pro Dri-FIT